In English In Russian In Swedish

Binja Oy

Binja on vuonna 1984 perustettu Iissä toimiva, innovatiivinen tiivistyslistojen ja turvalistojen valmistaja. Binja on tuonut markkinoille patentoituja tuotteita, jotka ratkaisevat arjen ongelmia. Binjan tuotteita on saatavana mm. verkkokaupasta, marketeista, rautakaupoista ja huonekaluliikkeistä.

Binjan visio on luoda innovatiivisia tuotteita, jotka mahdollistavat helposti ja edullisesti osallistumisen energiansäästöön ja ympäristötekoon. Binja tarjoaakin nopeimman, edullisimman ja tehokkaimman tuoteratkaisun energiansäästöön ja ympäristön suojeluun. Lisäksi Binja tiedottaa sekä osallistuu energia- ja ympäristöohjelmiin.

Kestävän kehityksen arvojen mukaisesti Binjan tuotteet säästävät energiaa, vähentävät energiantuotannosta syntyvän ongelmajätteen määrää, vähentävät rakennusjätteen määrää, parantavat ilmanlaatua, asumisterveyttä ja -viihtyisyyttä. Tuotteiden valmistusmateriaalit on valittu ympäristöperustein ja tuotteet ovat kierrätettäviä esim. purkamisen jälkeen. Edulliset ja helposti asennettavat tuotteet ovat mahdollisimman monen ulottuvilla.

Binja kehittää ja tarkkailee laatua

Binja on kestävän kehityksen edelläkävijänä myös haluttu yhteistyökumppani. Binja Oy on Laatukeskuksen päättävä jäsen ja Sisäilmayhdistyksen kannattajajäsen. Binja tekee yhteistyötä eri asiantuntijoiden kanssa. Binja Tiivistyslista on voittanut InnoSuomi 1.palkinnon. Tuote on myös VTT:n testaama.

Maa

 

Suomen Vahvimmat

 

Logoja

Katso video »


Tilaa verkkokaupasta »

Binja 30 vuotta »