In English In Russian In Swedish

Kokemuksia Binja Tiivistyslistasta

Remontti Ari (Ari Lahti)

"Remontti Ari", Ari Lahti

"Binja-tiivistyslistalla kaksi kärpästä yhdellä iskulla"

”Energiansäästöasiat ovat meille kaikille hyvin tärkeitä. Binja Tiivistyslistalla saadaan oikeastaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Sen lisäksi, että saadaan tiivistettyä kaikki ikkunat ja ovet energiatiiviiksi, niin tällä saadaan parannettua myös äänieristävyyttä. Listat ovat erittäin helppoja asentaa!”

 

Juha Vuorenmaa

Isännöitsijä Juha Vuorenmaa,
Kiinteistö Oy Maunulan Asunnot

"Asukaspalaute ollut erittäin positiivista"

”Tämä Binja Tiivistyslista on kokonaistaloudellisesti edullisin ja myös tehokkain tapa tiivistää. Listat on helppo asentaa ja asukas voi tehdä sen itsekin. Asumisviihtyvyyden kohottaminen onnistui meidän tapauksessa erittäin hyvin. Vetoisuuden tunne loppui, hajujen ja äänien kulkeutuminen myös loppui. Asukaspalaute on ollut erittäin positiivista ja isännöitsijänä voin suositella Binja Tiivistyslistaa muillekin!”

 

Juha Vuorenmaa

Kiinteistövastaava Jari Poikela,
CityHotel, Rovaniemi

"Meluhaitat poistuivat harvinaisen edullisesti!"

Jokainen hotellissa yöpynyt tietää, miten yöllä hotellin käytävilä kantautuvat äänet voivat häiritä yöunta. Kun Jari Poikela kuuli ensimmäisen kerran Binja Tiivistyslistasta, hän ihastui heti sen ominaisuuksiin. – Tiivistyslistalla saamme katkaistua tehokkaasti äänen kulkeutumisen käytäviltä huoneisiin ja huoneista käytävälle, Poikela kertoo.

Suunnitelmissa oli jo parantaa ääneneristystä vaihtamalla muutoin käyttökelpoiset ovet uusiin. – Binja Tiivistyslistojen ansiosta ovia ei tarvinnutkaan vaihtaa ja kustannukset jäivät murto-osaan uusien ovien hinnasta, Poikela kertoo. Vaivattomasti varttitunnissa asennettavat Tiivistyslistat voidaan laittaa paikoilleen vaikka hotellin sesonkiaikana liiketoimintaa haittaamatta.

Binja Tiivistyslistaa voidaan käyttää myös hotellin ulko-ovissa ja parvekkeen ovissa, jolloin vähennetään ulkoa kantautuvaa liikenteen melua ja säästetään tietenkin energiakuluissa. – Binja Tiivistyslista selkeästi parantaa asukkaittemme viihtyisyyttä. Se on edullinen, nopea ja simppeli asentaa oveen kuin oveen, kiinteistöpäällikkö Jari Poikela kiittelee Binjan Tiivistyslistaa.

Katso video »


Tilaa verkkokaupasta »

Binja 30 vuotta »