In English In Russian In Swedish

7.11.2011

Binja-tiivistyslistat esillä Rakentaja.fi-palvelussa

Rakentaja.fi

Binja Oy on valittu Rakentaja.fi –palvelun kumppaniksi energiaa säästävillä tiivistyslistatuotteillaan. Binjan markkinointijohtaja Mika Jaara kertoo, että Rakentaja.fi valitsee kultakin toimialalta vain yhden yhteistyökumppanin rakentajien suosimaan portaaliin. – Olemme tyytyväisiä, että valtakunnallisesti tunnettu ja arvostettu rakentajaportaali valitsi meidät yhteistyökumppanikseen energiansäästötuotteiden kategoriassa.

Rakentaja.fi – sivuilla kerrotaan Binja-tiivistyslistojen tuomasta energiansäästöstä sekä muista eduista, jotka lisäävät asumismukavuutta ja viihtyisyyttä. ”Muutamalla kympillä ja vajaassa puolessa tunnissa saavutat energian säästöä, joka maksaa itsensä talvella parissa kuukaudessa takaisin. Kaupanpäälle saat asuinmukavuutta mm. ääneneristyksen paranemisen myötä. Varaudu siis talveen jo nyt!”, kehottaa Rakentaja.fi sivusto.

Rakentaja.fi sivuilla esitellään myös VTT:n tutkimusta, jonka mukaan tiivistyslistojen asennus nostaa oven keskilämpötilaa keskimäärin 12 asteella ja parantaa sen äänieristyskykyä noin 11 desibeliä.

Rakentaja.fi tuottaa jäsenilleen palveluja, joiden tarkoitus on auttaa rakentajia ja remontoijia hankkeen eri vaiheissa. Palvelua pidetään erittäin luotettavana, mm. viranomaiset hankkivat Rakentaja.fi -palvelusta tietoa.  Rakentaja.fi palvelun tavoitteena on olla koko Euroopan laajin rakentajaportaali.

Tiivistyslistoja on saatavissa verkkokaupasta, rautakaupoista ja nyt myös Rakentaja.fi- jäsentukusta.


Kaikki uutiset

Julkaistu 13.2.2014 HS 11.2.2014: “Uusista ikkunoista vetää”
Julkaistu 30.10.2012 Binja Oy on Sisäilmayhdistyksen kannattajajäsen
Julkaistu 15.2.2012 Meranti Ky ja Binja Oy yhteistyöhön home- ja kosteusvaurioita vastaan
Julkaistu 7.11.2011 Binja-tiivistyslistat esillä Rakentaja.fi-palvelussa
Julkaistu 1.11.2011 Binja Oy Laatukeskuksen päättäväksi yhteisöjäseneksi
Julkaistu 27.9.2011 Binja Oy:n uutuustuotteet kiinnostavat jälleenmyyjiä
Katso video »


Tilaa verkkokaupasta »

Binja 30 vuotta »