In English In Russian In Swedish

1.11.2011

Binja Oy Laatukeskuksen päättäväksi yhteisöjäseneksi

Laatukeskus

Binja Oy on valittu Laatukeskus Excellence Finlandin päättäväksi yhteisöjäseneksi 1.11.2011 alkaen. Laatukeskuksen tehtävänä on kehittää suomalaisten organisaatioiden kestävää kilpailukykyä ja vahvistaa näin Suomen menestystä. Yhteistyökumppaneikseen Laatukeskus valitsee yrityksiä, jotka arvostavat toiminnassaan laatua ja sen jatkuvaa kehittämistä.

Yhteistyön käynnistymisen myötä Binja Oy:n toimitusjohtaja Vesa Kumpula on valittu myös Laatukeskuksen neuvottelukunnan jäseneksi. Vesa Kumpulan mukaan yhteistyöneuvotteluissa nousi erityisesti esille Binjan toimintatapa ja tuotteet, joilla voidaan saavuttaa merkittäviä energiansäästöjä myös kansallisella tasolla.

– Innovatiivisten tuotteiden ohella saimme Laatukeskukselta tunnustusta myös kasvuhakuisesta toimintavastamme sekä rohkeudestamme edetä uusille markkinoille, kertoo toimitusjohtaja Vesa Kumpula. - Energia-asiat ja ympäristöarvot tulevat korostumaan tulevaisuudessa ja niihin haluamme vaikuttaa myös Laatukeskuksen verkoston välityksellä, hän tiivistää.

Laatukeskus toteuttaa tavoitteitaan tuottamalla ja jakamalla tietoa laadun kehittämisestä ja parantamisesta. Myös koulutus, valmennus ja konsultointi on tärkeä osa Laatukeskuksen toimintaa. Laatukeskus on vuosittain valinnut myös Suomen Laatupalkinnon saajan. Parhaiden käytäntöjen avulla onnistuneet toimintamallit leviävät koko verkostoon, johon tällä hetkellä kuuluu satoja yrityksiä sekä yli 25 000 kehittämisestä ja laadusta vastaavaa ammattilaista.

Laatukeskuksen internetsivut
http://www.laatukeskus.fi/


Kaikki uutiset

Julkaistu 13.2.2014 HS 11.2.2014: “Uusista ikkunoista vetää”
Julkaistu 30.10.2012 Binja Oy on Sisäilmayhdistyksen kannattajajäsen
Julkaistu 15.2.2012 Meranti Ky ja Binja Oy yhteistyöhön home- ja kosteusvaurioita vastaan
Julkaistu 7.11.2011 Binja-tiivistyslistat esillä Rakentaja.fi-palvelussa
Julkaistu 1.11.2011 Binja Oy Laatukeskuksen päättäväksi yhteisöjäseneksi
Julkaistu 27.9.2011 Binja Oy:n uutuustuotteet kiinnostavat jälleenmyyjiä
Katso video »


Tilaa verkkokaupasta »

Binja 30 vuotta »