In English In Russian In Swedish

27.9.2011

Binja Oy:n uutuustuotteet kiinnostavat jälleenmyyjiä

Ratia

Pistelevyt

Piste-levy sopii sisustajalle, joka haluaa tilaan helposti asennetavalla sisustuslevyllä arvokkuutta ja persoonallista ilmettä.

 

Esittelytilaisuus

Muotoilija Ristomatti Ratia sekä markkinointi- ja myyntijohtaja Mika Jaara Binja Oy:stä yhteistyön esittelytilaisuudessa 9.9.2011 Kodin Terrassa Rovaniemellä.

 

displayalustat
Binja valmistaa suuria sisustuslevyjä ja -kuutioita, joita voidaan käyttää mm. display-alustoina.
 

Binjan innovatiivinen materiaali ja Ratian huippudesign

Binja Oy:n uutuustuotteet kiinnostavat jälleenmyyjiä:
Innovatiivinen materiaali ja Ratian huippudesign Helsingin Design-museossa syyskuun alussa esitellyt uudet Binja-tuotteet ovat saaneet innostuneen vastaanoton sisustus-, kaluste- ja rakennusalan toimijoiden keskuudessa. Ristomatti Ratian suunnittelemat uudet sisustustuotteet valmistetaan Binjan innovoimasta Piste-levystä, joka mahdollistaa myös saumattomien kokonaisuuksien tuottamisen. 

Suomalaisen designin kärkinimiin kuuluva Ristomatti Ratia innostui Binjan uutuusmateriaalista ja on suunnitellut jo ensimmäiset markkinoille tulevat Binja-tuotteet. - Binjan uudenlainen Piste-levy avaa uuden ulottuvuuden designtuotteiden suunnitteluun. Se korostaa ja vahvistaa omaa ajatustani suunnittelusta. - Tuotteen pitää kestää aikaa, Ratia kiteyttää. Hänen mukaansa Binja Oy:n taito tehdä saumattomia tuotteita uudenlaisesta sisustuslevystä sallii dramaattisten tuotteiden kehittämisen. Tuotteen erinomainen laatu,  saumattomuus ja suomalainen valmistus kiehtoivat Ratiaa ensihetkestä alkaen.

Arkinenkin pinta arvokkaaksi

Binja Oy:n kehittämä Piste-levy on syntynyt yrityksen muun tuotekehityksen yhteydessä. - Kun huomasimme, miten voimme rakentaa täysin saumattomia kokonaisuuksia, otimme yhteyttä Ristomatti Ratiaan, kertoo Binja Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Mika Jaara. Kesän ja syksyn aikana Ratia on suunnittelutoimistoineen suunnitellut tyylikkäitä sisustus- ja kalusteuutuuksia, jotka tulevat alan liikkeisiin vuoden vaihteessa. 

Uudella pinnoitemateriaalilla päällystetyt MDF-levyt tai puupohjaiset levyt voidaan nyt koota täysin saumattomiksi, jännittäviksi sisustuspinnoiksi, jotka poikkeavat täysin perinteisistä levykalusteista.

- Piste-sisustuslevyt auttavat muuttamaan arkisetkin pinnat arvokkaiksi ja tyylikkäiksi sisustuselementeiksi, Mika Jaara kertoo.

Ristomatti Ratian mukaan tuote sopii erinomaisesti myös julkisiin tiloihin ja esimerkiksi hotelleihin. Myös messukeskukset ovat olleet kiinnostuneita uudenlaisten levyjen käytöstä. 

Dramaattinen sisustus tulee

Mika Jaaran mukaan erilaisten levyjen käyttö sisustuksessa on tähän saakka koettu hivenen arkiseksi. – Uudella Piste-levyllä jokainen voi nyt luoda persoonallisia, arvokkaita sisustusratkaisuja, kertoo Mika Jaara. 

- Kohtuuhintaisten Binjan sisustuslevyjen pintavalikoima on laaja, ja onpa moni sanonut luulleensa lopputulosta jopa kivipinnaksi. Myös se kertoo laadusta, Jaara sanoo. 

Ensimmäisessä vaiheessa Binja valmistaa suuria sisustuslevyjä ja -kuutioita joita voidaan käyttää mm. display-alustoina. Parhaillaan selvitetään myös Piste-levyjen käyttöä mm. keittiötiloissa, joihin se voisi soveltua hyvän kosteudenkestävyytensä ansiosta. Myös tuotteen innovatiivisuuden suojaava patenttihakemus on jätetty.

Piste-levyjä saa jatkossa eri vahvuuksina; 6mm, 9mm ja 12 mm. Levyt on helppo ja nopea asentaa joko entisen seinäpinnoitteen päälle tai uudiskohteissa suoraan runkorakenteisiin, jolloin säästetään myös rakentamiskustannuksissa.

Lisätietoja:  Binja Oy, Mika Jaara
puh. 0400 727 687,

mika.jaara@binja.fi


Kaikki uutiset

Julkaistu 13.2.2014 HS 11.2.2014: “Uusista ikkunoista vetää”
Julkaistu 30.10.2012 Binja Oy on Sisäilmayhdistyksen kannattajajäsen
Julkaistu 15.2.2012 Meranti Ky ja Binja Oy yhteistyöhön home- ja kosteusvaurioita vastaan
Julkaistu 7.11.2011 Binja-tiivistyslistat esillä Rakentaja.fi-palvelussa
Julkaistu 1.11.2011 Binja Oy Laatukeskuksen päättäväksi yhteisöjäseneksi
Julkaistu 27.9.2011 Binja Oy:n uutuustuotteet kiinnostavat jälleenmyyjiä
Katso video »


Tilaa verkkokaupasta »

Binja 30 vuotta »